Personligt udvalg
Din højde?

info
Vælg din højde her og se hvilke cykler der passer til dig!
Vælg kategori:
Vælg mærke:
Din højde:
Dine fordele

Allerede bemærket de skarpe priser og gratis fragt? Her er de andre fordele:

Autoriseret cykelmekaniker

Hos os kan du modtage din nye cykel 100% samlet.

Du kan frit vælge en specifik leverings-dato via kommentar til din ordre, og her kan du også skrive hvis cyklen må stilles et specifikt sted hvis du f.eks. ikke er hjemme.

Vores fragtmand leverer på alle hverdage, og ringer dig op inden levering for at aftale/bekræfte.

Læs mere ved at klikke på ikonet.
SMS/E-mail dagen før levering

Så snart cyklen er klar får du besked. Fragtmanden ringer dig op hurtigst muligt for at bekræfte levering dagen efter.

Har du en reklamation, tilbyder vi at hente cyklen. Ved mindre sager plejer vi dog (i samråd med dig), at arrangere/aftale en lokal løsning, så du så hurtigt som muligt kan cykle videre igen.

Læs mere ved at klikke på ikonet.
365 dages returret

Uanset om du køber cykel med udstyr monteret har du 1 års returret fra købsdato. Desuden har du altid 24 måneders reklamations-ret og giver producenten længere stelgaranti hjælper vi også pr. kulancce.

Persondatapolitik

 

Når webshoppen besøges vil du blive bedt om at aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre, i forbindelse med tilmelding til en eller flere services, samt bestilling af varer. Disse oplysninger vil aldrig sælge eller på anden måde videregive uden din udtrykkelige tilladelse. Oplysningerne er sikre hos os. Hvor ikke andet er angivet, sendes og opbevares disse oplysninger ikke krypteret. Alle data er dog beskyttet bag en firewall. Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder.

Vi har IKKE adgang til dine kortoplysninger. Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen eller hvis der foreligger en retskendelse. Det kan hænde,  at vi registrerer din adfærd på siden for, at sikre dig den bedst mulige oplevelse på webshoppen.

OBS! Outlet-Cykler.dk anvender TrustPilot, hos hvem det er muligt at anmelde købsoplevelsen på Outlet-Cykler.dk efter et køb.

 

Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger er underlagt Persondataloven. Vi opbevarer Deres afgivne oplysninger i 5 år. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Logstatistik

Vi anvender logstatistik, blandt andet for at finde ud af, hvilke af vore produkter, der er de mest populære. Vi er ansvarlig for indsamling og håndtering af data på webshoppen.

 

Cookies

En cookie er en lille passiv data-fil, som ligger på din computer og hjælper dig til at huske tidligere besøgte hjemmesider samt dine præferencer.
Fx. kan en cookie huske, om du kigger efter biler og ikke motorcykler og derned får du flest visninger og tilbud på fx. biler, når du er på en bil- og motorcykelportal.
Ved nethandel forenkler cookies ofte salgsprocessen, så du ikke skal indtaste dine oplysninger adskillige gange.

Cookies bruges derfor også i forbindelse med annoncering, da bannerannoncer m.m. bliver målrettet dine præferencer.

Cookies er anonyme og indeholder derfor ingen personlige data.

Data-filen er passiv og kan derfor ikke sprede virus eller skade computeren eller programmerne.

Vær opmærksom på at det ikke er muligt at handle på nettet uden cookies!

Fravalg af cookies:

Du kan til enhver tid slette alle dine cookies fra din computer eller aktivt vælge det til eller fra ved hver enkelt hjemmeside. Til- og fravalg af cookies skal gøres i computerens browserindstillinger og derfor kan hjemmesideudbyderen ikke kontrollere eller ændre det.

Læs mere om cookies i:

      Internet Explorer
      Google Chrome
      Firefox
      Safari

Cykel bakker