Personligt udvalg
Din højde?

info
Vælg din højde her og se hvilke cykler der passer til dig!
Vælg kategori:
Vælg mærke:
Din højde:
Dine fordele

Allerede bemærket de skarpe priser og gratis fragt? Her er de andre fordele:

Autoriseret cykelmekaniker

Hos os kan du modtage din nye cykel 100% samlet.

Du kan frit vælge en specifik leverings-dato via kommentar til din ordre, og her kan du også skrive hvis cyklen må stilles et specifikt sted hvis du f.eks. ikke er hjemme.

Vores fragtmand leverer på alle hverdage, og ringer dig op inden levering for at aftale/bekræfte.

Læs mere ved at klikke på ikonet.
SMS/E-mail dagen før levering

Så snart cyklen er klar får du besked. Fragtmanden ringer dig op hurtigst muligt for at bekræfte levering dagen efter.

Har du en reklamation, tilbyder vi at hente cyklen. Ved mindre sager plejer vi dog (i samråd med dig), at arrangere/aftale en lokal løsning, så du så hurtigt som muligt kan cykle videre igen.

Læs mere ved at klikke på ikonet.
365 dages returret

Uanset om du køber cykel med udstyr monteret har du 1 års returret fra købsdato. Desuden har du altid 24 måneders reklamations-ret og giver producenten længere stelgaranti hjælper vi også pr. kulancce.

Guide i valg af cykel

Kender du det, når man skal vælge sin nye cykel, hvilken slags cykel har jeg brug for og hvilken skal jeg vælge? Nedenfor er der beskrevet 4 forskellige cykelkategorier, der kan give dig inspiration til hvilken cykel, der passer til dit formål.

Hverdagscyklen

Du er typen, som cykler kortere ture. Du skal bruge den på arbejde, på indkøb og til fritidsaktiviteter. Cyklenskal være stabil og robust og med et minimum af vedligehold. Du behøver ikke mere end 3-5 gear. Du er til de små finesser, som indbygget lys og en god bagagebærer.

outlet-cykler.dk - Raleigh Trent

 

 

Langturspendleren

 

Du er typen, som hver dag skal køre længere strækninger. Din cykel skal gerne have et let og luftigt stel og have mange udvendige gear. Du skal kunne sidde foroverbøjet og gerne have plads til en cykeltaske. Du har måske også overvejet at købe en el-cykel

outlet-cykler.dk - Nishiki x-five dame.

outlet-cykler.dk - Nishiki x-five herre

 

Motionisten

 

Her skal der være fart og sjov over tingene. Du kører enten på racercykel eller mountainbike. Du er typen, der leder efter en let cykel, med mange gear og går meget op i dit valg af cykel. Design og ekstra udstyr er også lige noget for dig.

outlet-cykler.dk - Principia rsl comp

outlet-cykler.dk - Focus Whistler MTB

 

Feriecyklisten

Du elsker eventyr, at køre langt og kunne få en oplevelse undervejs. Du har brug for en rigtig stabil cykel med god komfort, mange pålidelig og effektive gear, gode bremser og lidt bredere dæk. Din cykel skal kunne holde til at blive brugt og gerne kunne tage et godt læs bagage, uden at vakle.

outlet-cykler.dk - Focus WASGO TS 1.0 30G 2014

outlet-cykler.dk - AVENTURA TS 2.0 30G 2014

Cykel bakker