Logo: Centurion cykler

Centurion cykler - Køb din centurion cykel hos os

Vælg din Centurion model her:

Personligt udvalg
Din højde?

info
Vælg din højde her og se hvilke cykler der passer til dig!
Vælg kategori:
Vælg mærke:
Din højde:
-20%
Centurion Le Mans Damecykel 7 Gear Grå 2017
Vejl. pris:4.499 kr3.599 krKøb her
-20%
Centurion Image Herrecykel 8 Gear Grå 2017
Vejl. pris:5.999 kr4.799 krKøb her
-20%
Centurion Basic Damecykel 7 Gear Rød 2017
Vejl. pris:5.799 kr4.599 krKøb her
-20%
Centurion Image Damecykel 8 Gear Hvid 2017
Vejl. pris:5.999 kr4.799 krKøb her
-30%
Centurion Basic Special Edition
Vejl. pris:5.199 kr3.599 krKøb her
-31%
Centurion Basic Special Edition
Vejl. pris:5.799 kr3.999 krKøb her

 

Centurion Cykler - Dansk designet cykler i topklasse

 

Kender du udtrykkel "Flyv ikke højere end vingerne bær'"? Det kunne være den korte version af Centurion Cykler. For der ligger jo flere budskaber i dette lille citat. For det første, hvis du allerede kan flyve, hvor højt, hurtigt og farligt behøver det så at være. Lad os få det på cykel-jorden. Hvis cyklen fungerer, hvorfor så komplicere det bare for at kunne køre en kilometer hurtigere i timen. Risikoen er jo også, at jo mere kompleks tingene bliver - jo flere ting er der der kan gå i stykker. 

Dine venner hos Centurion cykler

Hvis du tænker som ovenstående så har du venner hos Centurion cykler. De laver nok ikkr markedets mest avangardistiske design, men det de laver fungerer - og det holder.

Hvis du ikke har planer om slå timerekorden, styrte op ad italienske, franske og spanske bjerge så hurtigt som muligt, men mere er interesseret i at:

  1. Komme på arbejde/skole
  2. Købe ind og/eller hente børn
  3. Følges med familie og venner på små og store cykelture

eller noget tilsvarende, så er en cykel fra Centurion nok mere det du har brug for end et eller andet cykelmonster med 28 gear, suspension alle steder og produceret af de mærkeligste og kunstneriske materialer for at spare 100 gram.

Når du ikke har brug for et videnskabeligt vidunder

Tag endelig ikke fejl, disse cykler har også deres berettigelse, men de er ikke bedre cykler fordi de kan mere. Den rigtige cykel til dig er den der opfylder dine behov, og som du har lyst til at køre på. Har du 7-10 kilometer på arbejde, og det er på god asfalt - så har du ikke brug for et videnskabeligt vidunder. Så vil du med sikkerhed være lige så glad for en praktisk cykel der fungerer når du har brug for det, og ikke som andre der ikke må komme i kontakt  med salt, kulde og meget andet.

Hos Outlet-Cykler.dk er vi glade for at have Centurion på listen over forhandlere. Derudover er vi glade for at kunne præsentere en solid, enkel dansk designet cykel til de af vore kunder som har behov for det.

Dig og Outlet-Cykler.dk

Outlet-Cykler.dk er din online cykelhandler der tager enhver kundes behov seriøst, og finder det/de bedste alternativer til dig. Vi lytter og bruger vores store erfaring til at gøre dit liv til et bedre cykel-liv.

Og huske det nu... Et køb hos Outlet-Cykler.dk er lig med prismatch, samling og levering. 

Personligt udvalg
Din højde?

info
Vælg din højde her og se hvilke cykler der passer til dig!
Vælg kategori:
Vælg mærke:
Din højde:
Cykel bakker